mainImage
Middelhavet
7
netter
Costa Pacifica
8 okt. 2020
Vis alle avreiser
6,159,-
Prisen er per person / Innvendig lugar

Reiserute

Dag
1
Civitavecchia (Roma), Italia
2
Genova, Italia
3
Barcelona, Spania
4
Palma De Mallorca, Spania
5
Til sjøs
6
Valletta, Malta
7
Catania (Sicilien), Italia
8
Civitavecchia (Roma), Italia

Dag for dag

dag
1
Avreise: 19:30
08.10.2020

Civitavecchia (Roma), Italia

Alle veier leder til Rom og det gjelder også sjøveien. Fra havnebyen Civitavecchia ligger Vatikanet, Colosseum og Forum Romanum bare en drøy time bort.

dag
2
Ankomst: 08:00 Avreise: 17:00
09.10.2020

Genova, Italia

Spasere rundt Porto Antico og besøk Europas største akvarium i Christopher Columbus fødeby. Eller ta en utflukt til unike Cinque Terre.

dag
3
Ankomst: 13:30 Avreise: 21:00
10.10.2020

Barcelona, Spania

Katedralen La Sagrada Familia, bostadshuset La Perdrera og grønne Parc Gruell. Velkommen på tursti mellom arkitekten Antonio Geudis fantastiske byggverk i herlige Bercelona.

Vis hele reiseruten

Costa Pacifica

Se en film under stjernene på dekk, gå på bassengparty La Notte Bianca og prøv italienske herligheter. Costa Pacifica er et underholdende flytende feriested for store og små.
1

La deg bli underholdt

Bassengparty, nattklubb og Las Vegas inspirerte show gjør det vanskelig å kjede seg. Italienerne elsker å danse, og derfor er det flere dansegulv med levende musikk.
2

Aktiviteter

Prøv Formula 1-simulatoren, spill basket og tren på treningsstudioet med havsutsikt. For de aller yngste gjestene er det barne og ungdomsklubber.
3

Matopplevelser

Costa Pasifica har italiensk opprinnelse og det reflekteres i smaksopplevelsene. Hovedrestauranten er inkludert i prisen sammen med buffetrestauranten, og det finnes også en spesialrestaurant (koster ekstra).
4

Slapp av

For de som leter etter avslapning, anbefales Samsara Spa og bassengdekket med fire basseng. Det finnes også flere boblebad, en vannsklie og en 18 kvm stor bildeskjerm.

Skipsfakta

Costa Pacifica

  • Lengde:289 meter
  • Bredde:38 meter
  • Størrelse:114147 Tonnasje
  • Hastighet:22 knop
  • Antall gjester:3780
  • Antall dekk:14
  • Antall ansatte:1110 stk
  • Første reise:2009

3 høydepunkter om bord

Jogge med havsutsikt

Start dagen med en løpetur rundt bassengdekket.

Gelato

Costa Cruises er noe for deg som elsker Risotto, Carpaccio, Gelato, Tiramisu eller andre delikatesser fra det italienske kjøkkenet.

Drikkepakke

Velg en Comfort Premium-lugar så får du drikkepakke all inclusive inkludert i prisen.

Lugartyper

Innvendig lugar

Sov komfortabelt i en king-size dobbeltseng som kan konverteres til to enkeltsenger. Alle innvendige lugarer har dusj / WC, safe, hårføner og toalettbord, minibar, TV og romservice. Rengjøring morgen og kveld.

Beste pris fra p/p
6,159,-

Utvendig lugar

Ha alltid kontakt med havet eller ditt neste reisemål. Alle utvendige lugarer har en king-size dobbeltseng som kan gjøres om til enkeltsenger, dusj / WC, safe, hårføner, toalettbord, minibar, TV og romservice. Rengjøring morgen og kveld.

Beste pris fra p/p
8,929,-

Balkonglugar

Nyt utsikten fra din private balkong. Alle balkonglugarer har king size dobbeltseng som kan gjøres om til enkeltsenger, dusj / WC, safe, hårføner, toalettbord, minibar, TV og romservice. Rengjøring morgen og kveld. 

Beste pris fra p/p
10,819,-

Suite

Suitene kommer i alle former og størrelser – fra minisuiter til store familiesuiter. King size dobbeltseng som kan konverteres til enkeltsenger, dusj / WC, safe, hårføner, toalettbord, minibar, TV og romservice. Rengjøring morgen og kveld.

Beste pris fra p/p
15,999,-