mainImage
Middelhavet
4
netter
Costa Magica
6 nov. 2020
Vis alle avreiser
2,209,-
Prisen er per person / Innvendig lugar

Reiserute

Dag
1
Barcelona, Spania
2
Marseille, Frankrike
3
Savona, Italia
4
Til sjøs
5
Barcelona, Spania

Dag for dag

dag
1
Avreise: 19:00
06.11.2020

Barcelona, Spania

Katedralen La Sagrada Familia, bostadshuset La Perdrera og grønne Parc Gruell. Velkommen på tursti mellom arkitekten Antonio Geudis fantastiske byggverk i herlige Bercelona.

dag
2
Ankomst: 09:00 Avreise: 17:00
07.11.2020

Marseille, Frankrike

Vandre rundt den gamle havnen eller beundre utsikten fra Basilisque Notre-Dame-de-la-Garde. Herfra ser du Greven av Monte Chritos fengsel Chateau d`lf.

dag
3
Ankomst: 09:00 Avreise: 17:00
08.11.2020

Savona, Italia

Bruk dagen på en av lange sandstrendene, byen er også kjent for sine restauranter og historiske severdigheter.

Vis hele reiseruten

Costa Magica

Se en film under stjernene på dekk, gå på bassengparty La Notte Bianca og prøv italienske herligheter. Costa Magica er et underholdende flytende feriested med italiensk hjerte for store og små.
1

La deg bli underholdt

Bassengparty, nattklubb og Las Vegas inspirerte show gjør det vanskelig å kjede seg. Italienerne elsker å danse, og derfor er det flere dansegulv med levende musikk.
2

Aktiviteter

Prøv Formula 1-simulatoren (koster ekstra), spill basket og tren på treningsstudioet med havsutsikt. For de aller yngste gjestene er det barne og ungdomsklubber.
3

Matopplevelser

Costa Magica har italiensk opprinnelse og det reflekteres i smaksopplevelsene. Hovedrestauranten er inkludert i prisen sammen med buffetrestauranten, og det finnes også en spesialrestaurant ombord (koster ekstra).
4

Slapp av

For deg som leter etter avslapning, anbefales Samsara Spa og bassengdekket med fire bassenger. Det finnes også flere boblebad, en vannsklie og en 18 kvm stor bildeskjerm.

Skipsfakta

Costa Magica

  • Lengde:272 meter
  • Bredde:36 meter
  • Størrelse:102587 Tonnasje
  • Hastighet:20 knop
  • Antall gjester:2698
  • Antall dekk:13
  • Antall ansatte:1068 stk
  • Første reise:2004

3 høydepunkter om bord

Jogge med havsutsikt

Start dagen med en løpetur rundt bassengdekket.

Gelato

Costa Cruises er noe for deg som elsker Risotto, Carpaccio, Gelato, Tiramisu eller andre delikatesser fra det italienske kjøkkenet.

Drikkepakke

Velg en Comfort Premium lugar og få drikkepakke all inclusive inkludet i prisen.

Lugartyper

Innvendig lugar

Sov komfortabelt i en king-size dobbeltseng som kan konverteres til to enkeltsenger. Alle innvendige lugarer har dusj / WC, safe, hårføner og toalettbord, minibar, TV og romservice. Rengjøring morgen og kveld.

Beste pris fra p/p
2,209,-

Utvendig lugar

Ha alltid kontakt med havet eller ditt neste reisemål. Alle utvendige lugarer har en king-size dobbeltseng som kan gjøres om til enkeltsenger, dusj / WC, safe, hårføner, toalettbord, minibar, TV og romservice. Rengjøring morgen og kveld.

Beste pris fra p/p
3,059,-

Balkonglugar

Nyt utsikten fra din private balkong. Alle balkonglugarer har king size dobbeltseng som kan gjøres om til enkeltsenger, dusj / WC, safe, hårføner, toalettbord, minibar, TV og romservice. Rengjøring morgen og kveld. 

Beste pris fra p/p
4,009,-

Suite

Suitene kommer i alle former og størrelser – fra minisuiter til store familiesuiter. King size dobbeltseng som kan konverteres til enkeltsenger, dusj / WC, safe, hårføner, toalettbord, minibar, TV og romservice. Rengjøring morgen og kveld.

Beste pris fra p/p
7,009,-