mainImage
Vestlige Karibien
5
netter
Carnival Paradise
16 nov. 2020
Vis alle avreiser
3,478,-
Prisen er per person / Innvendig lugar

Reiserute

Dag
1
Tampa, Florida
2
Til sjøs
3
Cozumel, Mexico
4
Georgetown, Grand Cayman
5
Til sjøs
6
Tampa, Florida

Dag for dag

dag
1
Ankomst: 01:00 Avreise: 16:00
16.11.2020

Tampa, Florida

Besøk Busch Gardens, en dyrepark med afrikansk tema. Den inneholder også spennende tivoliattraksjoner, live-forestillinger, restauranter, butikker og spill.

dag
2
Ankomst: 01:00 Avreise: 01:00
17.11.2020

Til sjøs

Matopplevelser, underholdning og avslapning - nyt alt det flytende feriestedet har å tilby.

dag
3
Ankomst: 07:00 Avreise: 16:00
18.11.2020

Cozumel, Mexico

Øya Cozumel omgis av Karibiens aller klareste og blåeste vann. Opplev øyas fantastiske undervanns verden gjennom å snorkle direkte på stranden Chankanaab.

Vis hele reiseruten

Carnival Paradise

Carnival Paradise er et flytende feriested som er fylt til randen med aktiviteter, underholdning og matopplevelser. Kast deg ut i vannsklier, se liveopptreden og nyt den milelange utsikten fra en solseng ved bassenget.
1

La deg bli underholdt

Her finnes Game Shows, pianobar, liveopptredener, musikaler og mye mer.
2

Aktiviteter

Her finnes noe for alle aldre. Utfordre barna på arkadespill eller minigolf, syng karaoke, eller prøv vannskliene i badelandet.
3

Matopplevelser

Guy`s Burger Joint serverer havets beste burgere. Her finnes også steakhouse, mexikanske delikatesser og et Chefs Table der du kan smake på kokkens egne favoritter. (mot ekstra betalt).
4

Slapp av

Besøk det romslige bassengdekket og hopp i et perfekt temperert basseng. Begi deg siden til Cloud 9 Spa for en ansiktsbehandling eller hvorfor ikke en eller en ny frisyre (mot ekstra betalt).

Skipsfakta

Carnival Paradise

  • Lengde:261 meter
  • Bredde:31 meter
  • Størrelse:70367 Tonnasje
  • Hastighet:21 knop
  • Antall gjester:2056
  • Antall dekk:10
  • Antall ansatte:920 stk
  • Første reise:1998
  • Renovert:2018

3 høydepunkter om bord

Mega Deck Party

Et cruise med Carnival Paradise er ikke komplett før du har opplevd et Mega Deck Party. Dans under stjernene med leker, presanger, lindansere og mye mer.

Dive-in-kino

Sørg for å besøke dive-in-kinoen ved bassenget minst en gang. Det er ikke ofte du kan nyte en film på en så spektakulær måte.

Showtime

Carnival satser mye på underholdning. Opplev sceneopptredener med alt fra mystiske magikere til talentfulle artister og fargesprakende Broadwayshow. Du trenger ikke å kjøpe billetter, alle show er inkludert i prisen.

Lugartyper

Utvendig lugar

Ha alltid kontakt med havet eller ditt neste reisemål. Alle utvendige lugarer har en king-size dobbeltseng som kan gjøres om til enkeltsenger, dusj / WC, safe, hårføner, toalettbord, minibar, TV og romservice. Rengjøring morgen og kveld.

Beste pris fra p/p
3,523,-

Suite

Suitene kommer i alle former og størrelser. King size dobbeltseng som kan konverteres til enkeltsenger, dusj / WC, safe, hårføner, toalettbord, minibar, TV og romservice. Rengjøring morgen og kveld.

Beste pris fra p/p
6,521,-

Innvendig lugar

Sov komfortabelt i en king-size dobbeltseng som kan konverteres til to enkeltsenger. Alle innvendige lugarer har dusj / WC, safe, hårføner og toalettbord, minibar, TV og romservice. Rengjøring morgen og kveld.

Beste pris fra p/p
3,478,-

Balkonglugar

Nyt utsikten fra din private balkong. Alle balkonglugarer har king size dobbeltseng som kan gjøres om til enkeltsenger, dusj / WC, safe, hårføner, toalettbord, minibar, TV og romservice. Rengjøring morgen og kveld. 

Beste pris fra p/p
6,369,-